Akillere tepki çığ gibi artıyor - Türkçü Haber Merkezi
"TÜRK IRKI SAĞOLSUN" "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE"

21 Nisan 2013 Pazar

Akillere tepki çığ gibi artıyor

  Başbakan Erdoğan'ın 'Akil'lerine  yönelik tepkilere Hatay ve Denizli'de de devam edildi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığındaki heyette yer alan Başkan Vekili Lale Mansur, Sekreter Tarık Çelenk, Kadir İnanır, Nihal Bengisu Karaca, Şükrü Karatepe, Muhsin Kızılkaya, Öztürk Türkdoğan ile Hüseyin Yayman  Hatay'da tepki ile karşılaştı.
Ortodoks Kilise ziyaretinden dönen heyetin geçiş güzergahında  Türk Bayrağı ile Atatürk posteri açıldı. Bir kadın 'Vatanseverler bu tarafa' diye bağırdı. Bu sırada sivil polisler, gruba müdahale etti. Protestocu bir kişi, "Sessiz bir şekilde Türk Bayrağı açıp Atatürk posterini gösteriyoruz" dedi. Heyetin geçişinin ardından polis grubu bölgeden uzaklaştırdı.
Denizli'ye gelen Akil Adamlar Heyeti'ne de tepki göstermek için Bayramyeri Meydanı'nda ellerinde Türk bayrakları ve pankartlarla sürece karşı olan gruplar toplanınca, heyet Bayramyeri ve Kaleiçi Çarşısı'ndaki esnaf ziyaretlerini iptal etti.
Denizli Demokrasi Platformu adı altında Bayramyeri meydanında toplanan yaklaşık bin kişi de, Akil İnsanlar Heyeti'nin Denizli'ye gelmesine tepki gösterdi.Yapılan konuşmalarda "Sözde barışı getirmek için hangi kriterle neye göre seçildiği belli olmayan bir takım akil heyet, Anadolu'yu gezmekte. Akil heyetinin Ege Bölgesi sorumlularına bugün bir karşılama hazırlamıştık ama onlar bizim misafirperverliğimizi beğenmemiş olacaklar ki, Bayramyeri ve Kaleiçi Çarşısı programını iptal ettiler. Denizli'nin akil adamların vereceği akla ihtiyacı yoktur" denildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Günün Filmi

Icon Icon Icon Icon

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Popüler Yayınlar





 
Support : haber | türkçühaber Template | türkçüler
Copyright © 2011. Türkçü Haber Merkezi - All Rights Reserved
Template Created by Published by
Proudly powered by