Aybaba Özür Diledi - Türkçü Haber Merkezi
"TÜRK IRKI SAĞOLSUN" "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE"

20 Nisan 2013 Cumartesi

Aybaba Özür Diledi

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Akhisar Belediyespor maçındaki futbolun kendilerine yakışmadığını düşünüyor.

Beşiktaş teknik direktörü Samet Aybaba, Akhisar karşılaşmasının ardından açıklamada bulundu.

Aybaba, Akhisar karşısında oynadıkları oyunun kendilerine hiç yakışmadığını belirterek, "Herkes isteksizdi, lig bitmiş sanki, rakibimiz çok istekli ve arzuluydu. Bizim de bir mücadelemiz var. Haftalardır oyuncularımı ikaz ediyorum ama malesef bunlara hiçbir tedbir alamadığımız için işlerin bu duruma gelmesine . Bütün Beşiktaşlılardan özür diliyorum ben bu takımın hocası olarak. Bizim Şampiyonlar Ligi hedefimiz var derken bu oyun bize hiç yakışmadı." ifadelerini kullandı.

"BEŞİKTAŞ'IN HER ZAMAN HEDEFİ VARDIR"

Beşiktaş'ın hocası Aybaba, maç sonunda taraftarların tepkisini de normal karşıladığını söyleyerek, "Maç kaybedilince böyle bir kayıp olunca taraftarın tepkisi normaldir diye düşünüyorum. Sonuçta Beşiktaş'ın her zaman hedefi vardır. Yapacağımızın en iyisini yapacağız sezon sonuna kadar." şeklinde konuştu.

"GEKAS'A YETERİNCE ÖNLEM ALMIŞTIK AMA..."

LigTV muhabirinin 'Akhisar'ın gol atan tek oyuncusu Gekas'tı. Maç öncesinde yeterince bu oyuncuya önlem aldığınızı düşünüyor musunuz' şeklinde sorusuna ise Aybaba, "Defalarca çalıştık Gekas'ı, defansın arasına nasıl kaçar, vs. savunmacılarımız daha dikkatlı olmalıydı. Malesef tedbirli olamadık. Golü attıktan 30 saniye sonra golü yedik, biraz beraberliği devam ettirseydik belki sonuca gidebilirdik." cevabını verdi.

"FERNANDES OLSAYDI..."

Son olarak ise Aybaba, Fernandes'in oynaması durumunda sonucun farklı olup olmayacağı ile ilgili soruya ise "Fernandes olsaydı daha farklı olabilirdi tabii. Bir de o varken oynamamız gerekiyor." diyerek açıklamalarını noktaladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Günün Filmi

Icon Icon Icon Icon

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Popüler Yayınlar





 
Support : haber | türkçühaber Template | türkçüler
Copyright © 2011. Türkçü Haber Merkezi - All Rights Reserved
Template Created by Published by
Proudly powered by