Bakan'a Anıtkabir'de Şok Protesto - Türkçü Haber Merkezi
"TÜRK IRKI SAĞOLSUN" "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE"

23 Nisan 2013 Salı

Bakan'a Anıtkabir'de Şok Protesto


Beraberindeki heyetle Anıtkabir'i ziyaret eden Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı protesto edildi.

Avcı ile çeşitli illerden gelen 66 öğrenci ellerinde Türk bayraklarıyla Aslanlı Yol'dan geçerek Atatürk'ün mozolesine çıktı.

Bakan Avcı'nın Atatürk'ün mozolesine "T.C. Milli Eğitim Bakanlığı" yazılı çelengi bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Heyet Anıtkabir'in merdivenlerinde çektirdikleri fotoğrafının ardından Misakı Milli Kulesi'ne geçti. Burada Avcı, Anıtkabir Özel Defteri'ne şunları ifadeleri yazdı:

"Başöğretmen Atatürk. Birinci Meclis'in toplanmasının 93. yıl dönümünde, bugünü armağan ettiğiniz çocuklarımıza muasır medeniyetlerdeki akranlarının sahip olduğu imkanların çok daha fazlasını sağlayabilmek konusunda, bizden önce yapılmış olanların üstüne yenilerini eklemek için canla başla çalışıyoruz. Rahat uyu."

BAKANA PROTESTO

Sabah saatlerindeki protokol töreninin sona ermesiyle Anıtkabir vatandaşların ziyaretine açıldı. Milli Eğitim Bakanı ve beraberindeki heyet mozoleye çelenk koymalarının ardından Anıtkabir merdivenlerinden inerken protesto edildi. Bir grup, Bakan Avcı'ya, "Bayrak nerede" diye bağırırken, daha sonra slogan atmaya başladı. Vatandaşlar, alkışlarla protestolarına bir süre daha devam etti. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Günün Filmi

Icon Icon Icon Icon

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Popüler Yayınlar





 
Support : haber | türkçühaber Template | türkçüler
Copyright © 2011. Türkçü Haber Merkezi - All Rights Reserved
Template Created by Published by
Proudly powered by