Boston Şüphelilerinden Biri Öldürüldü ! - Türkçü Haber Merkezi
"TÜRK IRKI SAĞOLSUN" "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE"

19 Nisan 2013 Cuma

Boston Şüphelilerinden Biri Öldürüldü !

Boston saldırısı şüphelilerinden biri öldürüldü diğeri kayıp... Bombacıların Türkiye'den ABD'ye gitmiş olabileceğini öne süren NBC, iki şüphelinin kardeş olduğunu iddia etti

 

ABD'nin Boston kentinde 3 kişinin öldüğü ve 170'den fazla kişinin yaralandığı saldırıyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Boston polisi, görüntülerini basına dağıttıkları şüphelilerden birinin öldürüldüğünü, diğerinin ise kayıp olduğunu açıkladı.



FBI: ''ZANLI TEHLİKELİ OLABİLİR''


Boston polisi, zanlılardan beyaz şapkalı olanın kayıp olduğunu belirterek, "silahlı ve tehlikeli" uyarısında bulundu.



ABD'nin Boston kentindeki maraton saldırısıyla ilgili iki şüphelinin görüntüsü yayınlandı. Halktan ihbar beklediklerini açıklayan FBI, "Zanlılar tehlikeli olabilir" uyarısı yaptı.



TÜRKİYE'DEN Mİ GİTTİLER?


Kaçan şüphelinin isminin Dzhokhar A. Tsarnaev olduğu açıklandı. Massachusetts'in Cambridge kentinde yaşayan Tsarnaev'in 19 yaşında olduğu belirtildi. Bombacıların Türkiye'den ABD'ye gitmiş olabileceğini öne süren NBC, iki şüphelinin kardeş olduğunu iddia etti.



NBC, şüphelilerinin ABD’ye bir yıl önce geldiklerini ve askeri geçmişleri olduklarını belirtti.



Şüphelilerin, benzin istasyonunu soyduktan sonra MIT'de polisle çatışmaya girdiği ardından çaldıkları bir arabayla Watertown'a kaçtığı belirtildi.



FBI dün gece geç saatlerde, pazartesi günkü patlamalarda Uluslararası Boston Maratonu'nu kana bulayan saldırıyı gerçekleştirdiği tahmin edilen iki kişinin video ve fotoğraflarını yayınlamıştı. FBI, kimlikleri tespit edilemeyen iki şüpheli hakkında daha fazla



KAMPÜSTE BİR POLİS ÖLDÜ


ABD'nin en prestijli üniversitelerinden MIT, bu sabah saatlerinde, internet sitesinden ve Twitter hesabından kampüste “silahlı aktif birinin” olduğunu duyurmuş ve öğrencileri odalarında kalmalarına ve kesinlikle dışarı çıkmamalarına dair uyarmıştı.



Okulda görevli bir polis memuru, şüpheliler tarafından vurularak öldürülmüştü. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Günün Filmi

Icon Icon Icon Icon

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Popüler Yayınlar





 
Support : haber | türkçühaber Template | türkçüler
Copyright © 2011. Türkçü Haber Merkezi - All Rights Reserved
Template Created by Published by
Proudly powered by