Kocaman: Şampiyon Olmak Kolay Değil - Türkçü Haber Merkezi
"TÜRK IRKI SAĞOLSUN" "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE"

14 Nisan 2013 Pazar

Kocaman: Şampiyon Olmak Kolay Değil

F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, maçı kazanan oyuncularını tebrik etti

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Eskişehirspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında oyuncularını tebrik etti.

Şampiyonluk kazanmanın çok kolay bir durum olmadığını ifade eden Kocaman, "Şampiyonluk çok kolay bir şey değil, bütün branşlarda olan bir durum bu. Yöneticilerin bu şekilde konuşmaları, takıma olan inançlarından kaynaklanıyor. Sporcular olarak biliyoruz ki, biz sürekli çalışmalı ve güç depolamalıyız. 25 Nisan da Benfica ile çok zor bir maç oynayacağız ve bu maç da sizlere anlatmak istediğim zor süreçlerinden biri aslında." ded.

"FİNAL OYNAMAK İÇİN KAZANMALIYIZ"

Galatasaray ile Kadıköy'de final maçı oynamak için hata yapmadan kazanmak zorunda olduklarını ifade eden Kocaman, "33. haftadaki maçı final havasına çevirmek istiyorsak mutlak kazanmak zorundaydık ve biz bunu yaptık. Oyuncularım çok zor bir iş yapıyor, onları tekrar tekrar tebrik ediyorum. Birincisi yorgunluk dediğimiz şey sadece fiziksel olarak değil zihinsel olarak da oluyor. Arka arkaya çok maç oynadık ve oyuncularımıza dün akşam izin verdik, kampı iptal ettik. Ligin sonlarına geliyoruz, oyuncular da artık bazı şeylerin farkında. Zaten bu farkındalıktan dolayı buradayız. Amacımız oyuncularımızın rahatlamasıydı. Bu dönemde sadece fiziksel değil, ruhsal yıpranmalar da oluyor. Her zaman tabii ki bu şekilde olmayacak, düne özel bir durumdu bu.Bazı oyuncularımız tesislerde kaldı, bazıları ise gitti." şeklinde konuştu.

KOCAMAN'DAN 'KAPASİTE' VURGUSU!

Oyuncularının kapasitesinin yüksek seviyede olduğunu vurgulayan Kocaman, "Antrenmanlar ile bir yere kadar gidebiliyoruz, oyuncularımızın kapasiteleri çok önemli. Bizim oyuncularımızın kapasiteleri zaten çok iyi durumda. Anlamak isteyenlere bir kez daha anlatalım, oyuncularımızın kapasiteleri yüksek olduğu bu tarz durumlar ortaya çıkıyor. Kondisyoner, antrenman bunların hepsi artık geride kaldı. Oyuncularımız kapasitelerini sonuna kadar zorluyor ve zorlamaya da devam edeceklerinin sinyalini veriyor" ifadelerini kullandı.

MOUSSA SOW MÜJDESİNİ DE VERDİ

Ziraat Türkiye Kupası'nda kadroda rotasyonlar yapacağının sinyallerini veren Kocaman, Moussa Sow'un da kupa maçında oynayabileceğini ifade etti ve, " Net gol pozisyonları olarak Eskişehirspor karşısında çok pozisyon bulamadık, bir pozisyonumuz var ve bunda da golü yaptık. Benim ve futbolcularım için altın değerindeydi. Kupadaki Eskişehirspor maçında çok şeyi de bir araya getirerek düşüneceğiz, bakacağız kadro konusunda neler yapacağımıza. Moussa Sow, Emre'den biraz daha önde gözüküyor. Sow'u Eskişehirspor maçının kadrosuna alabiliriz gibi duruyor, Emre'yi ise biraz daha bekleyeceğiz ve hafta sonunu göreceğiz" dedi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Günün Filmi

Icon Icon Icon Icon

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Popüler Yayınlar





 
Support : haber | türkçühaber Template | türkçüler
Copyright © 2011. Türkçü Haber Merkezi - All Rights Reserved
Template Created by Published by
Proudly powered by