Mehmet Topal'ın Golü Tartışma Yarattı - Türkçü Haber Merkezi
"TÜRK IRKI SAĞOLSUN" "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE"

18 Nisan 2013 Perşembe

Mehmet Topal'ın Golü Tartışma Yarattı

Fenerbahçe'nin deplasmanda Eskişehirspor'la karşılaştığı Türkiye Kupası maçında Mehmet Topal'ın golü tartışma konusu oldu.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Eskişehir deplasmanında takımının beraberlik golünü kaydeden Fenerbahçeli Mehmet Topal'ın gol öncesi topa elle müdahale etmesi maça damga vurdu.

Takımı adına bu maçta ilk gole imza atan Topal, ligde de bu sezon Gaziantep'e karşı attığı ilk golün de benzer şekilde olması dikkat çekti.

25 Ağustosta Fenerbahçe'nin 3-0 kazandığı Gaziantep karşılaşmasında takımı adına ilk gole imza atan Mehmet Topal'ın topa eliyle oynaması uzun süre tartışmalara neden olmuştu.

VEYSEL: ALPER'İN GOLÜNE EL DENDİ, TOPAL'IN ELLE ATTIĞI GOL GÖRMEZDEN GELİNDİ

Veysel, karşılaşmada iyi mücadele ettiklerini ve Fenerbahçe'den daha iyi oynadıklarını belirttiği açıklamasında maçın hakemi Yunus Yıldırım'ı eleştirdi.

Genç oyuncu açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

"Caner'in bana kasti tekmesi var 7. 8. dakikada. Hakemlerin art niyetli olduklarını düşünmek istemiyorum. Geçen hafta Alper'in Fenerbahçe'ye attığı golü bu kez biz yedik. Bu sefer el verilmedi. Bunlara dikkat edilmesi gerekiyor." 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Günün Filmi

Icon Icon Icon Icon

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Popüler Yayınlar





 
Support : haber | türkçühaber Template | türkçüler
Copyright © 2011. Türkçü Haber Merkezi - All Rights Reserved
Template Created by Published by
Proudly powered by