MHP'li Bozyel: Milletimizi, birilerinin canları istediği için böldürtmeyiz - Türkçü Haber Merkezi
"TÜRK IRKI SAĞOLSUN" "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE"

24 Nisan 2013 Çarşamba

MHP'li Bozyel: Milletimizi, birilerinin canları istediği için böldürtmeyiz

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel,"Gün yoktur ki bu saldırı olmamış olsun. İşte bu ihanet kervanında yer alanlardan birisi olan ve arada bir kafasını göstererek, İktidardan adeta ulufe istercesine Milliyetçi Hareket'e dil uzatan tiyatrocu Ahmet Yenilmez denilen zavallı bir zevattır."dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel,"Gün yoktur ki bu saldırı olmamış olsun. İşte bu ihanet kervanında yer alanlardan birisi olan ve arada bir kafasını göstererek, İktidardan adeta ulufe istercesine Milliyetçi Hareket'e dil uzatan tiyatrocu Ahmet Yenilmez denilen zavallı bir zevattır."dedi.

Bozyel'in açıklaması şu şekilde:

Refah, huzur, adalet ve kalkınma vaatleri ile tek başına iktidara ulaşan AKP bugün; milletimizi aldatmaya derin açmazlara sürüklemekte geleceğini ipotek altına sokmaya çalışmaktadır.
Zira toprak bütünlüğümüzü, devletimizin tekliğini, hukuki, idari ve siyasi egemenliğimizi tehdit altında tutan adına; 'çözüm ve barış süreci' dedikleri, etrafı mayınlarla çevrili bir kuşatma altındayız.
'Ya anaların gözyaşlarının akmasına, şehit cenazelerinin gelmesine razı olacaksınız yahut İmralı'daki bebek katilinin, Kandil'deki katiller sürüsünün isteklerine ses çıkarmayacaksınız' denilerek, böylesi bir alçak şantaj ve dayatma ile karşı karşıyayız.
Türk insanı bu çözülme ve yıkım projesinin elebaşları olan AKP, ABD, İmralı ve Kandil'den müteşekkil ihanet ordusunun emrinde olan bir yığın adları damgalı, fikirleri sabıkalı kendilerine 'akil adamlar' denilen güruh tarafından da, psikolojik harekâtla teslim alınmaya, kandırılmaya çalışılmaktadır.
Adlarının önünde siyasetçi, sanatçı, tiyatrocu iş adamı, yazar, çizer, akademisyen yazan, bir takım lokması haram, sütü bozuk, harami zihniyetli, yalancılardan ve dolandırıcılardan oluşan bu sürünün tek yaptığı iş; bölücülük ihanetinin karşısındaki yegâne siyasi hareket Milliyetçi Hareket Partisi'ne, onun mümtaz liderine ve mensuplarına saldırmaktır.
Gün yoktur ki bu saldırı olmamış olsun. İşte bu ihanet kervanında yer alanlardan birisi olan ve arada bir kafasını göstererek, İktidardan adeta ulufe istercesine Milliyetçi Hareket'e dil uzatan tiyatrocu Ahmet Yenilmez denilen zavallı bir zevattır.
Şimdiki yüzünü gizlemek için hep geçmişini kendisine referans gösteren, bir zamanlar ben de Ülkücüydüm diyerek hala bu kutlu davanın gölgesine sığınan bu utanmaz ve arlanmaz yüz, şimdi de kalkmış; Türk milliyetçilerini "susmaya ve konuşmamaya" davet etmektedir.
Kendisi tiyatrocu olduğuna göre, oynadığı bu rolün senaryosunu eline tutuşturanları da, iyi bilmekteyiz. Lakin bilmelidir ki bu işler tiyatro oyunculuğuna benzemez.
Bu mana da, Ahmet Yenilmez ve onun gibi hareket eden bir yığın Türk Milletinden firar etmiş, yabancı güçlerin kucağına düşmüş manda kafalılara hatırlatmak isteriz ki; tıpkı "Bu sene dağda armut çok olacak'" diyen Ayının, nereden bildin diye soranlara '"canım öyle istiyor'" dediği gibi, milletimizi, "onların canları istediği için' böldürtmeyiz.
Zira milletimizin yüksek ve milli iradesi, kararlı ve şuurlu tutumu, hainlere geçit vermez öfkesi; bu vatan topraklarını ayılara armut yaptırtmayacak kadar dimdik ve ayaktadır.
Ahmet Yenilmez ve onun gibi düşünenler zannediyorlar ki millet yollara dökülmüş, kucağını açmış bu ihanet sürüsüyle sarmaş dolaş olacak, vatan topraklarını 'yağma Hasan'ın böreği' gibi katiller sürüsünün arzusuna göre taksim edecek.
Ahmet Yenilmez ve onun gibi düşünenler sanıyorlar ki; şehit aileleri, evlatlarının mukaddes kanlarını, "ihanet seferberliği" ilan etmiş olan AKP'nin ve yandaşlarının ayağının altına kırmızı halı yapacaktır.
Elbette ki atalar sözü olan; "kiralık kafanın bedeli, köleliktir" gerçeğinin pençesinde kıvranan Ahmet Yenilmez'i "geçmişte hasbel kader içinde yer aldığını söylediği mukaddes davamızın adını, şimdi içinde rol aldığı alçak oyunlara alet etmemesi noktasında uyarıyoruz. Bilinmelidir ki; Milliyetçi Hareket var olduğu müddetçe ihanet bu ülkede geçit bulmayacak, ayıların ağzının sulanması beyhude olacaktır. Aziz Türk Milleti geçmişte kendi içindeki ihanet şebekelerine hangi dersi verdiyse şimdi de aynı dersi vermekten asla imtina etmeyecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Günün Filmi

Icon Icon Icon Icon

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Popüler Yayınlar





 
Support : haber | türkçühaber Template | türkçüler
Copyright © 2011. Türkçü Haber Merkezi - All Rights Reserved
Template Created by Published by
Proudly powered by