"PKK, Elini Kolunu Sallayarak Çıkamayacak" - Türkçü Haber Merkezi
"TÜRK IRKI SAĞOLSUN" "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE"

25 Nisan 2013 Perşembe

"PKK, Elini Kolunu Sallayarak Çıkamayacak"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, PKK'nın çekilme açıklaması ve çözüm sürecini değerlendirdi.

PKK'nın çekilme açıklamasını değerlendiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "PKK'lıların elini kolunu sallayarak çıkmasına güvenlik güçleri izin vermeyecektir. Sembolik geri çekilme, örgütün zaman kazanmaya yönelik sinsi bir taktiğidir. Türkiye yol geçen hanı, terörist ikmal ve dinlenme yeri değildir" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bağımsız bir şirket tarafından yaptırılan ankette, MHP'nin 20 bandından CHP'den bir puan üstte yer aldığını kaydederek, "Bundan sonra mücadele AKP ile bizim aramızda olacak" dedi.

ÇEKİLME GÜÇLENDİRECEK

MHP'nin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı Bahçeli'nin başkanlığında yapıldı. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıda, PKK'nın çekilme sürecinin bir taktik olduğunu kaydeden Bahçeli, "Daha önce defalarca bu tür kararlar alındı, benzer girişimler oldu; ama esas olarak bütün bu süreçler, PKK'yı güçlendirdi" dedi.

VATANDAŞA ANLATIN

Bahçeli, sözde çözüm sürecinin Türkiye'yi hızla bölünmeye doğru götürdüğünü ve gelişmelerin üniter yapı için tehlike oluşturduğunu da kaydetti. "Akil adamlar heyetinin, iktidar ve medya desteğiyle kamuoyunun yanıltıldığını vurgulayan Bahçeli, vatandaşlara sürecin ne olduğunun çok iyi anlatılmasını istedi.

PROVAKASYON UYARISI

Bahçeli, sürecin toplumu da gerdiğini ve bazı provokasyonlar olabileceği uyarısında da bulunarak, üniversitelere dikkat çekti. Milletin farklı düşündüğünü, bunu da Bursa ve İzmir mitingleri ile ortaya koyduğunu dile getiren Bahçeli, İzmir mitinginde disiplinli hareket edilmesi, provokasyonlara fırsat verilmemesi ve coşkulu bir kalabalık toplanması nedeniyle teşkilata teşekkür etti.

BİZİ KORKUTMAZ

Bahçeli, Kandil'den gelen açıklamaların önemsenmesini de eleştirirken, AKPM'nin hazırladığı Türkiye raporunda teröristlerden "aktivist" diye bahsetmesini ise "Geldiğimiz netice" sözleriyle yorumladı. Bahçeli, MHP üzerine oyunlar oynandığını da ifade ederek, "Komisyonmuş, fezlekeymiş, bunlar bizi korkutamaz" dedi.

Bahçeli, toplantının sonucunda, bir kamuoyu araştırmasının sonuçlarını açıkladı. Ankette 20 bandında MHP'nin CHP'nin bir puan önünde çıktığını anlatan Bahçeli, "Tüm veri ve bilgiler gösteriyor ki bundan sonra mücadele AKP ile bizim aramızda olacak" diye konuştu. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Günün Filmi

Icon Icon Icon Icon

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Popüler Yayınlar





 
Support : haber | türkçühaber Template | türkçüler
Copyright © 2011. Türkçü Haber Merkezi - All Rights Reserved
Template Created by Published by
Proudly powered by