Terim'den Basına İnce Mesaj - Türkçü Haber Merkezi
"TÜRK IRKI SAĞOLSUN" "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE"

16 Nisan 2013 Salı

Terim'den Basına İnce Mesaj

 Wesley Sneijder, Karabük maçında sergilediği performans ile Avrupa'da haftanın Hollandalı futbolcusu seçildi.

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon yaşadığı şampiyonluk ve bu sezonki başarılarında önemli paya sahip olan Selçuk İnan, "Yılın Futbolcusu" seçildi. Galatasaray'ın yıldız ismi Selçuk İnan, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (1905 GSYİAD) tarafından yılın futbolcusu seçildi.

Törene Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar da katıldı.

Ödülünü 1905 GSYİAD Başkanı İsmail Sarıkaya'nın elinden Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da düzenlenen törenle alan Selçuk İnan, kendisini bu ödüle layık gören herkese ve takım arkadaşlarına, hocasına teşekkür etti.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Selçuk İnan'ın bu ödülü kazanmasına giden yolda çok çalışıp, çaba sarf ettiğini belirtip "Selçuk'un karakterinden ve sporculuğun temelinde yatan dürüstlüğünden gelen bir altyapısı da var. Bugün neticesini görüyoruz. Selçuk, bağlı olduğu camiadan en büyük desteği alan sporcu olarak yanımızda. Hepimizin, tüm Galatasaraylıların kalbinde. Daha çok genç, inşallah uzun sürecek spor hayatında ve özel hayatında bu şekilde devam eder. Biz Galatasaray adına böyle bir oyuncumuz olduğu için gururluyuz" diye konuştu.

Galatasaray'da bir Türk oyuncunun bu ödüle layık görülmesini nasıl değerlendirdiğinin sorulması üzerine, "Biz Türk veya yabancı diye ayırmıyoruz. Bütün oyuncularımız bizim evlatlarımız. Türk bir oyuncunun başarılı olması son derece doğal" diyen Aysal, yabancı medya organlarında Selçuk'a yer verilmesi için ise, "Türkiye'yi her yönde çok iyi temsil ediyor. Onu sadece Türkiye arenasında değil, dünya arenasında bir oyuncu olarak görüyoruz. Tahmin ediyoruz, o da bizi yanıltmayacaktır" ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Fatih Terim, Ünal Aysal'ın Selçuk İnan'la ilgili görüşlerine katıldığını vurgulayarak, "Biz onunla gurur duyuyoruz ve duymaya devam edeceğiz. Selçuk buna layık bir futbolcu. Onu, canı gönülden kutluyorum" şeklinde görüş belirtti.

Aralarında problem olduğu yönünde basına yansıyan haberlere karşın, Ünal Aysal ve Fatih Terim'in samimi tavırları dikkati çekti. Bu ikili birlikte basın mensuplarına görüntü verdikleri sırada Terim'in Aysal'a esprili bir şekilde, "Başkanım yakın duralım" dediği duyuldu.

Selçuk İnan, maçlarda frikik vuruşlarına daha çok oyuncunun gelmesi konusunda "Diğer arkadaşlarımız da topa çok iyi vuruyorlar. Hepsi zaten dünya yıldızı. Aramızda bir şekilde hallediyoruz. Bu sene frikikten daha az gol attım ama bu böyle gideceği anlamına gelmiyor. İnşallah daha fazla frikik golü atarım" şeklinde görüş belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Günün Filmi

Icon Icon Icon Icon

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Popüler Yayınlar





 
Support : haber | türkçühaber Template | türkçüler
Copyright © 2011. Türkçü Haber Merkezi - All Rights Reserved
Template Created by Published by
Proudly powered by