Yolcu dolu otobüse molotoflu saldırı! - Türkçü Haber Merkezi
"TÜRK IRKI SAĞOLSUN" "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE"

14 Nisan 2013 Pazar

Yolcu dolu otobüse molotoflu saldırı!

İstanbul'da içinde yolcu bulunan özel halk otobüsüne molotof kokteyli atıldı. Büyük bir facia atlatılırken otobüs küle döndü.
Gazi Mahallesi'nde kimliği belirsiz bir grup İETT otobüsüne molotof kokteyli attı. Alev alev yanan otobüs kullanılamaz hale gelirken olay anı amatör kamera ile saniye saniye görüntülendi.

Alınan bilgiye göre olay; Gazi Mahallesi İsmetpaşa Caddesi üzerinde akşam 18.00 sıralarında meydana geldi. Cadde üzerinde hareket halindeki bir İETT otobüsü kimliği belirsiz bir grubun molotoflu saldırısına uğradı. Saldırı sonucu otobüs alev alev yanarak kullanılamaz hale geldi. yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü. Can kaybı ve yaralanan kimsenin bulunmadığı olay çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu ile saniye saniye görüntülendi.
Otobüs yolcularından Şenol K., muhabirine yaptığı açıklamada, ''Yaklaşık 12 kişilik bir gruptu. Otobüs kırmızı ışıkta durduktan sonra iki taraftan taş ve sopalarla saldırdılar. Daha sonra ellerinde bulunan molotofkokteyllerini araca attılar. Yolcular kaçarken üzerlerine acımasızca havai fişek attılar. Ardından ara sokağa kaçtılar. İnsanlar çok korktu'' diye konuştu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Günün Filmi

Icon Icon Icon Icon

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Popüler Yayınlar





 
Support : haber | türkçühaber Template | türkçüler
Copyright © 2011. Türkçü Haber Merkezi - All Rights Reserved
Template Created by Published by
Proudly powered by