Akil adam ithamı MHP’yi kızdırdı! - Türkçü Haber Merkezi
"TÜRK IRKI SAĞOLSUN" "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE"

22 Nisan 2013 Pazartesi

Akil adam ithamı MHP’yi kızdırdı!

Akil İnsanlar Heyeti’ne gösterilen tepki MHP’yi kızdırdı. Genel Sekreter İsmet Büyükataman, “63 kişinin başına bir şey gelirse sorumlusu Başbakan’dır. AKP bir duyum aldı ve gereğini yapmıyorsa sorumlu yine kendisidir” dedi  Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın da, “Eğer İmralı ayrışma süreci sonunda Türk devletinin başına bir şey gelirse bunun hesabını da biz soracağız. Bu hesap, Başbakan’dan, Mehmet Ali Şahin’den, Hüseyin Çelik’den, 63 bahtsız kiralık beyinden ve onların arkasındaki dikta heveslilerinden sorulacak” diye konuştu. AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Akil İnsanlar Heyeti’ndeki isimlerin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından hedef gösterildiğini iddia etmişti.
Yaptığı yazılı açıklamada, “63 aklını yitirmiş adamın” başına bir şey gelirse bunun sorumlusunun Başbakan Erdoğan olduğunu savunan Büyükataman, MHP lideri Bahçeli’nin “ihanet sürecine” en başından beri verdiği tepkinin, Erdoğan tarafından her fırsatta eleştirildiğini, haddi ve edebi aşan sözlerle çarpıtıldığını bildirdi.


AKP operasyon hazırlığında


“Erdoğan, sanırız karşısındaki güçlü kişiliğe ve Türk milletinin desteğiyle daha fazla mücadele edemeyeceğini anlamış olmalı ki eski, yeni bakanlarını oyun alanına sürdü” diyen Büyükataman, “Şahin ve tüm AKP’liler bilmelidir ki sahnelenen bu çadır tiyatrosunda, 63 aklını yitirmiş adamın başına bir şey gelirse, bunun sorumlusu AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’dır. Hatta içlerinden bazılarına karşı, AKP kendi eliyle bir operasyon düzenliyor ve bunun da iftirasını Sayın Genel Başkanımıza atmaya çalışıyorsa bu boş heveslere kapılmasınlar. Ülke yönetimini elinde bulunduran AKP, böyle bir duyum aldı ve gereğini yapmıyorsa sorumlu yine kendisidir” görüşünü savundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Günün Filmi

Icon Icon Icon Icon

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Popüler Yayınlar





 
Support : haber | türkçühaber Template | türkçüler
Copyright © 2011. Türkçü Haber Merkezi - All Rights Reserved
Template Created by Published by
Proudly powered by