PKK, Dokuz Eylül'e saldırdı - Türkçü Haber Merkezi
"TÜRK IRKI SAĞOLSUN" "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE"

25 Nisan 2013 Perşembe

PKK, Dokuz Eylül'e saldırdı


PKK, üniversitelerdeki öğrencilere saldırmaya devam ediyor. Dün ODTÜ ve Marmara'da öğrencilere saldıran PKK bugün Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencilerine saldırdı. 25.04.2013 tarihinde sabah 11.00 civarında 9 Eylül Üniversitesi Dokuzçesmeler Kampüsü'nde sınava giren 2 Ülkücü öğrenciye sınav çıkışında 30 kişilik terör örgütü sempatizanı bir grup saldırı gerçekleştirdi.






Ülkücü öğrencilere hakaret küfür vs. ithamlarda bulunan pkk sempatizanları daha sonra müdahale etmeye gelen çevik kuvvet polislerine ve kampüste toplanan Asım'ın Nesli Ülkücü öğrencilere taş, sopa, sallama ve soda şişeleri ile saldırmaya başladı.























Polisin yaptığı incelemede okulun içerisine satır sallama gibi aletlerin terörist grup tarafından sokulduğu öğrenildi. Polis terör örgütü yandaşları ile birlikte Ülkücü öğrencilere de jop ve biber gazıyla müdahale etti. 3 Ülkücü Öğrenci olayda yaralandı.

Daha sonra Ülkücü öğrenciler Kampüse Dev Türk Bayrağı asarak, İstiklal Marşı okuyup okuldan ayrıldı. Terörist gruptan Murat SEZGİN, polis tarafından gözaltına alındı.

















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Günün Filmi

Icon Icon Icon Icon

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Popüler Yayınlar





 
Support : haber | türkçühaber Template | türkçüler
Copyright © 2011. Türkçü Haber Merkezi - All Rights Reserved
Template Created by Published by
Proudly powered by